inşaat izniyle alakalı proje onayıyla alakalı resmi sitede tek kelime bile yok.ne iş:(

bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba.bu haberin kaynağı nedir.lütfen bilenler açıklarsa sevinirim.böyle herkesin dört gözle beklediği bişey eğer izin alındıysa resmi sitede olmalıydı açıklaması.lütfen haberin kaynağını bilenler yazsın arkadaşlar
İki ayrı kaynaktan alınan bilgilere göre söylüyoruz

kaba olarak bu aralıkta bitiyor deniyor. tribünler falan. yani yeni sezonda fenerlilere o yol eziyet olacak. stad ortaya çıkmış olacak.
Evet Hakan Bey' le(arkadaşım olur kendisi) görüştüm bugün. Statik projesinin onayı alındı. Artık tribünlerin yükselmesini göreceğiz. Önce stok yapılacak oraya. Belirli bir düzeye geldiğinde zaten hızlı bir şekilde 2 tribün yükselecek. Vinç başına 50 işçi çalışacağı için sakın yahu burda işçi niye yok demeyin. 4 Vinç grobetonu atılmış 2 tribün için diğer 4 vinç ise vadi kısmına bakan yer ile düzeltmesi bitmiş yerin grobetonu bittiği anda kurulucak ve stad Aralık ayında bitecek. (karkası)
Sonra içine, kaplamasına, çatısına vs başlanacak. Stadın şu an resmi açılış tarihi 29 Ekim 2009 olarak belirlendi. Bu tarihte gerileme veya ilerleme yok. Şu an kesin ve net tarih bu.
arkadaslar kisa bilgi vereyim .
TERA Insaat mühendisiyle görüsdüm . Statik Onay bugün gelmis dedi bana , bundan sonra 8 vinc ve grobetona agirlik verilecek . 1-2 ay sonra burayi taniyamiyacaksiniz dedi bana . umut dagitdi resmen . haydi hayirlisi . cildirin cildirin ...