-deVaks-
D E V R I M
Global Moderator
Kalfa

Kullanıcının notu: 35
Yer: Düsseldorf
tayfa uA-NRW HERYERDEYIZ
|
 |
« : 26. Mayıs 2008, 19:25:35 » |
|
Fotolar icin Atilla (ati) arkadasimiza tesekkür ederiz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26. Mayıs 2008, 19:52:35 Gönderen: İsmail Demir »
|
|
"İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen
|
|
|
ultrAti
Çırak
Kullanıcının notu: 19
Yer: İstanbul
|
 |
« Yanıtla #1 : 26. Mayıs 2008, 19:54:00 » |
|
Evett 
|
|
|
|
|
|
Marcelo Adrian Carrusca
|
|
|
nolamaz
Mimar

Kullanıcının notu: 70
Yer: Konya / Akşehir
|
 |
« Yanıtla #2 : 26. Mayıs 2008, 19:54:20 » |
|
resimleri çeken arkadaşa sonsuz teşekkürler ama şu resim çekme işini bi düzene sokmamız lazım bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erdem90
Çırak
Kullanıcının notu: 15
Yer: Kadiköy
|
 |
« Yanıtla #3 : 26. Mayıs 2008, 19:56:42 » |
|
öncelikle resimler için Atilla arkadaşa teşekkürler sonrada stadımız bence güzel ilerliyom inşallah nazar deymez
|
|
|
|
|
|
HAYDİ BASTIR GALATASARAY EN BÜYÜKSÜN GALATASARAY YÖNETİM FUTBOLCU TARAFTAR ŞAMPİYONSUN GALATASARAY
|
|
|
|
onurgner
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 26. Mayıs 2008, 19:59:24 » |
|
resimleri çeken arkadaşa sonsuz teşekkürler ama şu resim çekme işini bi düzene sokmamız lazım bence  nasıl bi düzen ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BARISCENKAKKAYA
Fotoğrafçı
Çırak
Kullanıcının notu: 86
|
 |
« Yanıtla #5 : 26. Mayıs 2008, 20:00:12 » |
|
çeken arkadasın eline sağlık yanlız bundan sonra çekenlerden ricam var yanlız viyaduk ustunden çekmeyin asadaki şantiyenin ordanda çekin lütfen daha iyi anlaşılıyor saha bunu yapmak içinde viyaduk ustunden arabayla gidiyorsanız ters istikamete dönün ve 1 km ilerden tekrar aynı yöne dönen bir sapak var oradan dönüp tekrar edirne istikametine dönün ve bariyerlerin donunda arabanızı emniyetli bir şekilde parkedip bariyerlerin arasından şantiyeye gidin ve ordan çekerseniz hem ilerlemeler hemde saha daha iyi görünüyor şuan için viyaduk ustundençekmek pek bir ilerleme yokmuş gibi gösteriyor
buna rahmen iki farklılık dediğim gibi göze batıyor birincisi radyal zemin çalışmasında boş olan köşe dönülmeye baslanmış ve duvarların kalıplaması baslamış saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umut21
Çırak
Kullanıcının notu: 3
Yer: balikesir
|
 |
« Yanıtla #6 : 26. Mayıs 2008, 20:01:01 » |
|
resimi cekenin de yayinliyaninda cok tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ultrAti
Çırak
|
 |
« Yanıtla #7 : 26. Mayıs 2008, 20:02:18 » |
|
çeken arkadasın eline sağlık yanlız bundan sonra çekenlerden ricam var yanlız viyaduk ustunden çekmeyin asadaki şantiyenin ordanda çekin lütfen daha iyi anlaşılıyor saha bunu yapmak içinde viyaduk ustunden arabayla gidiyorsanız ters istikamete dönün ve 1 km ilerden tekrar aynı yöne dönen bir sapak var oradan dönüp tekrar edirne istikametine dönün ve bariyerlerin donunda arabanızı emniyetli bir şekilde parkedip bariyerlerin arasından şantiyeye gidin ve ordan çekerseniz hem ilerlemeler hemde saha daha iyi görünüyor şuan için viyaduk ustundençekmek pek bir ilerleme yokmuş gibi gösteriyor
buna rahmen iki farklılık dediğim gibi göze batıyor birincisi radyal zemin çalışmasında boş olan köşe dönülmeye baslanmış ve duvarların kalıplaması baslamış saygılarımla
Güvenliğin ordan girip şantiye'ye mi girmemi istiyosun.
|
|
|
|
|
|
Marcelo Adrian Carrusca
|
|
|
|
|
nolamaz
Mimar

Kullanıcının notu: 70
Yer: Konya / Akşehir
|
 |
« Yanıtla #9 : 26. Mayıs 2008, 20:03:33 » |
|
nasıl bi düzen ?
hergün geliyor resimde onu diyorum, artık bikaç gün ara verilmeli bence ya  hiç demeyin siteye girme 5 gün o zaman diye, olmuyo işte bu site için bilgisayar kullanıyorum ben hergün saatlarimi burda geçiriyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erdem90
Çırak
Kullanıcının notu: 15
Yer: Kadiköy
|
 |
« Yanıtla #10 : 26. Mayıs 2008, 20:03:42 » |
|
Resimleri çeken arkadaşa bir sorum olucak
Acama stadla ilgili hiç bir bilgi alabilmişmi çalışanlardan ?
şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
HAYDİ BASTIR GALATASARAY EN BÜYÜKSÜN GALATASARAY YÖNETİM FUTBOLCU TARAFTAR ŞAMPİYONSUN GALATASARAY
|
|
|
|
onurgner
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 26. Mayıs 2008, 20:04:16 » |
|
Güvenliğin ordan girip şantiye'ye mi girmemi istiyosun.
şantiyeye girmek yasak. o yolda tellerin oldugu yerin az ilersinde teller yok orası çok ideal resim çekmek için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NidaAksoy
Fanatik Cimbomlu
Mimar

Kullanıcının notu: 58
Yer: Herford/Almanya
EuroAslan/Almanya®
|
 |
« Yanıtla #12 : 26. Mayıs 2008, 20:05:16 » |
|
Fotolar icin tesekurler,resimlere baktigimda stadi simdiden oraya hayal edebilyiorum 
|
|
|
|
|
|
-Aslantepe Insaatinda Cehennem Rüzgarlari gelmeye basladi-
-Cimbom Galatasaray,Galatasaray Sampiyon Cimbom Galatasaray Sampiyonsun Cimbomum.....
|
|
|
ultrAti
Çırak
|
 |
« Yanıtla #13 : 26. Mayıs 2008, 20:11:39 » |
|
şantiyeye girmek yasak. o yolda tellerin oldugu yerin az ilersinde teller yok orası çok ideal resim çekmek için
Anlamadım valla bi tarif edermisin?  Ben resimleri köprünün üstünden çekiyorum.Ona göre tarif et 
|
|
|
|
|
|
Marcelo Adrian Carrusca
|
|
|
İsmail Demir
Administrator
Mimar Sinan

Kullanıcının notu: 286
Yer: Dortmund
Admin'e saygı lütfen :P
|
 |
« Yanıtla #14 : 26. Mayıs 2008, 20:12:56 » |
|
hergün geliyor resimde onu diyorum, artık bikaç gün ara verilmeli bence ya  hiç demeyin siteye girme 5 gün o zaman diye, olmuyo işte bu site için bilgisayar kullanıyorum ben hergün saatlarimi burda geçiriyorum... Bunu düzene sokmak iraz zor birsey, cünkü insanlar bu isi gönüllü olarak ve bos vakitlerinde yaptiklarindan, ne zaman uygunsa o zaman yapiyorlar. Bu da, bazen ardarda 3-4 gün yeni foto gelirken, bazen de 1 hafta beklememize neden olabiliyor. Biz kimseye, sen su günde git diyemeyiz ki. Yapabilecegimiz tek sey, fotolari sansürlemek ve forumda yayinlamamak olur. Bu da pek iyi birsey olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|