İlker senin soruna cevap veriyorum oraya o kamera olayı takılmadan inşaat başlamayacak kimse şu soruyu sormuyor kendiine 2 ay önce yetkililer GS tv de kamera olacak dedi ama kimse neden olmuyor demiyor herkes biliyor daha inşaat falan yok içimizdeki Galatasaray aşkı bize herşeyin yolunda gittiğini söyletiyor ama dediğim gibi daha stadın bi bölümü yapılıyo daha yüzde 60 ında tık yok yönetim halletmeye çalışıyor inşallah tez zamanda biter site yöneticillerinede diyorum ki kimse provokatörlük yapmıyor herkes biran önce bitmesi için dua ediyor bakın bazı kardeşlerimiz kendi emekleriyle gidiyor foto çekiyor , video çekiyor hepsine Cimbom aşkı için tşk ler ama koskoca GS tv ve GS.org ye bakın tık yok hala 25 nisan fotoları var bu GS tv nin orya neden kamera koydunu bana biri allah aşkına açıklasın yada doğan grubu neden koymuyor bu grup GS tv nin daha çok reklam almasını istemiyormu daha fazla para kazanmak istemiyormu bana bunu açıklayacak bi kardeşim var mı?
bu da ayrı bir komplo teorisi,cevap vereyim o zaman.Bir kere resmi sitede her gün foto mu yayınlansın allah aşkına?Her ay foto çekiliyor ve 25'inde fotolar konuyor.Dikkatli bakarsan 25şubat,25,mart,25nisan farkındamısın bilmiyorum,ne tesadüf dimi 25 seçilmesi.Hiç mi dikkatini çekmedi.
Konuyu bilmediğin belli,doğan grubu GS tv filan iyice karıştırmışsın olayı.Kamera GS tv de olmayacak,olamaz da.Kamera yayını resmi siteden GS.org'da olacak.Büyük ihtimalde bir link üzerinden izleyebileceğiz.Ve GS.org'un doğan grubu ile bir bağı yok.Gs tv'nin 500 kusur gün boyunca stad inşaatı çekeceğini düşünmüyorsundur umarım,diğer programlar ne olacak o zaman.
Bir de şu an niye konulmuyora gelirsek,kamera koyunca neyi çekecekler şu an için?vinç kurulumunu mu,demir bükmeyi mi,harfiyatı mı grobetonu mu?Betonlama başlayıp katlar çıkmaya başladıktan sonra yani tam kapasite çalışılırken emin ol konur kamera.