Arkadaşlar,
ben yanlış anlaşılmak istemem. gerçi yukarıda yazdıklarım çok açık ve fazla da ekleyecek bir şey yok. Lütfen ne yazdığımı muhatabı olan arkadaş tekrar okusun.
Ben işin yavaş gidiyor, hızlı gidiyor kısmında değilim.
Bu forumda inanın şahsen tanıdığım bir tek kişi de yok.
Tek istediğim olumlu veya olumsuz yorum yazanlara karşı kişisel eleştiri getirirken üslubu bozmayalım, insanları kırmayalım. Ben "customadam" arkadaşım belki hatalarını görür, endişeleri olan arkadaşlara karşı kullandığı kırıcı üslup için bir düzeltme yazar diye umdum ama o çok alınganlık yaptı.
Eğer benim hatam varsa kendisinden özür dilerim.
yavaş ilerliyor diyen arkadaşlar önce forumu baştan sona bi okuyup neyin ne zaman yapılacağını öğrenseler bence sorun baştan çözülecek. eren talu nun bu kadar para harcadıktan sonra stadı geç teslim edebileceğini düşünen bir zihniyet burda GS a zarar vermekten başka hiç bi işe yaramaz. ole felaket tellalığı yapanlarla aynı düşünceye sahip bir febe medyası var. ben gazetelerde stad bitti çöktü diye haber çıkınca hade ordan yine .ok atıyorsunuz derim. ama bu insanlar ya ben demiştim deyip mutlumu oluyorrlar anlamıyorum. şimdi yavaş ilerler sonra çok hızlı ilerler. adam ben şu tarihte teslim edecem deyip o kadar büyük paraların altına imza atıyor. herhalde ne zaman nasıl gideceğini bizden çok daha iyi biliyordur.
herkesin fikri kendine. burda bir kere yorum yazar iki kere yazar yavas diye. bunlar sorun değil. ama bu felaket tellallıgını huy edinmiş arkadaşlar var. benim sözüm bunlara. madem bu kadar kötümsersiniz o zaman bazı fikirlerinizi kendinize saklayın. ısrarla insanların moralini bozmaya çalışmayın.