cahit0506
Çırak
Kullanıcının notu: 1
|
 |
« Yanıtla #64 : 20. Ağustos 2008, 14:33:38 » |
|
arkadaşlar ben bürodan siteyi takip ediyorum daha önceleri bir sıkıntı olmadan takip edebiliyordum izine gittim geldim, şimdi ise resimler görünmüyor benden mi kaynaklanıyor yoksa bizim site ile bir alakası var mı? ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HarryKewell
Çırak
Kullanıcının notu: 2
Yer: İstanbul
|
 |
« Yanıtla #65 : 20. Ağustos 2008, 14:35:04 » |
|
Arkadaşlar, Kalıplar fazlasıyla yeterli.Zaten aynı anda tüm kolonları betonlasanız bile onun üzerine yeni birşeyler yapmak için en az 10 gün beklemeniz gerekir.Dolayısıyla bu bekleme sürelerini bu şekilde değerlendiriyorlar. Asıl önemli olan temel bitimini 5 Eylül'e programlamış olmaları. Bir diğer konu tribün projelerinin bitmek üzere olması,sonrası çok kolay.Proje,demirleme,kalıplama,beton dökülmesi,kalıp sökülmesi gibi TOKİ onayları planlamayı ençok etkileyen unsurlar.Ama benim bugün gördüğüm manzara herşey yolunda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boogeyman
Çırak
Kullanıcının notu: 0
Yer: Kocaeli
|
 |
« Yanıtla #66 : 20. Ağustos 2008, 14:42:30 » |
|
herşey çok iyi gidiyor. kim ne derse desin hayırlısıyla 29 ekimde 2009 da ordayız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JUNIOR MOD
Mimar

Kullanıcının notu: 105
Yer: Zaandam Hollanda
|
 |
« Yanıtla #67 : 20. Ağustos 2008, 14:58:05 » |
|
resimler icin tesekkurler murat abi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20. Ağustos 2008, 15:05:30 Gönderen: Mehmet Akif »
|
|
|
|
|
MuratTK
Çırak
Kullanıcının notu: 44
|
 |
« Yanıtla #68 : 20. Ağustos 2008, 15:01:21 » |
|
 görüldüğü üzere ana kolonlar bundan sonraki katlarda içeri doğru eğim almaya başlayacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdal84
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #69 : 20. Ağustos 2008, 15:15:47 » |
|
bilgisayarı bir açtım yeni fotolar süpersin murat abi ellerine sağlık.iyi ki varsınız.şimdi güzelce inceleyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdal84
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #70 : 20. Ağustos 2008, 15:39:50 » |
|
bu ne ya şunu yapıcaz dur toki,bunu yapıcaz dur toki,nedir bu ya bu gidişle oradaki mühendis ve işçilerimiz bile tuvalet e tokiden izin alarak gidecek valla herşey içinde tokiden izin alınmaz ki kardeşim bereket fotoğraf çeken arkadaşlarımıza da karışmıyorlar yakında onlara da karışırlar dur tokiden izin aldınmı? fotoğraf çekmek için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coder
Kalfa

Kullanıcının notu: 20
Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #71 : 20. Ağustos 2008, 15:40:15 » |
|
Kamera haberine çok sevindim olursa süper olucak ama bunu neden kulup açıklamıyor yani kameranın onayı için neden tokiye gerek var artı varsa neden 15 gün sürüyor merak ettim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emre1983
Yeni Üye
Kullanıcının notu: 0
|
 |
« Yanıtla #72 : 20. Ağustos 2008, 15:42:13 » |
|
elıne saglık bılgı ıcınde ayrıca tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsmail Demir
Administrator
Mimar Sinan

Kullanıcının notu: 286
Yer: Dortmund
Admin'e saygı lütfen :P
|
 |
« Yanıtla #73 : 20. Ağustos 2008, 15:44:47 » |
|
Kamera haberine çok sevindim olursa süper olucak ama bunu neden kulup açıklamıyor yani kameranın onayı için neden tokiye gerek var artı varsa neden 15 gün sürüyor merak ettim.
Insaatin resmi sahibi TOKI oldugu icin onlardan gerekli izinlerin alinmasi gayet normal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat Berber
Global Moderator
Mimar Sinan

Kullanıcının notu: 266
Yer: istanbul/KASIMPAŞA
53
|
 |
« Yanıtla #74 : 20. Ağustos 2008, 15:48:09 » |
|
bu ne ya şunu yapıcaz dur toki,bunu yapıcaz dur toki,nedir bu ya bu gidişle oradaki mühendis ve işçilerimiz bile tuvalet e tokiden izin alarak gidecek valla herşey içinde tokiden izin alınmaz ki kardeşim bereket fotoğraf çeken arkadaşlarımıza da karışmıyorlar yakında onlara da karışırlar dur tokiden izin aldınmı? fotoğraf çekmek için  Bizde TOKİ den izin alıyoruzki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avrupali-GS
Çırak
Kullanıcının notu: 5
Yer: Bremen/Almanya
|
 |
« Yanıtla #75 : 20. Ağustos 2008, 15:54:40 » |
|
Insaat süper ilerliyor, 2 Haftaya kadar hertarafi Kat cikacak hale gelmesi sevindirici bir Haber.. Bu arada Kisin calismasi zor olur diyoruz ama bence ince islerle ugrasabilirler, mesela Otoparkin Boyanmasi gibi, Park-Numarali gibi ince isler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdal84
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #76 : 20. Ağustos 2008, 15:56:14 » |
|
Bizde TOKİ den izin alıyoruzki  ben biliyorum demedim mi kesin öyledir zaten işin içine devlet eli deydimi allaaaaah yandık demektir.işin suyunu çıkarırlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HarryKewell
Çırak
Kullanıcının notu: 2
|
 |
« Yanıtla #77 : 20. Ağustos 2008, 16:05:21 » |
|
Ana kolonlar çizimlerde görüldüğü gibi bu kattan itibaren içeriye doğru eğim alıp 2 kat sonra tekrar dışarıya dönecek. Aynı şekilde kenarlardaki kolonlar da 1. kattan itibaren üst tribünleri taşıyacak şekilde içeri doğru eğimli yükselmeye başlayacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat G.(Omega f11)
Fotoğrafçı
Kalfa
Kullanıcının notu: 294
|
 |
« Yanıtla #78 : 20. Ağustos 2008, 16:11:32 » |
|
ben biliyorum demedim mi kesin öyledir zaten işin içine devlet eli deydimi allaaaaah yandık demektir.işin suyunu çıkarırlar  Konuyla alakasız olacak ama mod arkadaşlar kusuruma bakmazlar heralde. Olimpiyat stadı inşa edilirken bir gün oradan yolum geçerken, şantiyeye bir bakayım dedim, kapıdaki beçki amcaya "bi bakıp çıkıcaz" dediğimizde, "yassah hemşerim" demişti. Aslantepe'de ise sağolsunlar "kolay gelsin diyecek miyiz" diye gözümüzün içine bakıyor bizim melekler (hah şimdi konuyla alaka kurabildim)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat Berber
Global Moderator
Mimar Sinan

Kullanıcının notu: 266
Yer: istanbul/KASIMPAŞA
53
|
 |
« Yanıtla #79 : 20. Ağustos 2008, 16:20:28 » |
|
Konuyla alakasız olacak ama mod arkadaşlar kusuruma bakmazlar heralde. Olimpiyat stadı inşa edilirken bir gün oradan yolum geçerken, şantiyeye bir bakayım dedim, kapıdaki beçki amcaya "bi bakıp çıkıcaz" dediğimizde, "yassah hemşerim" demişti. Aslantepe'de ise sağolsunlar "kolay gelsin diyecek miyiz" diye gözümüzün içine bakıyor bizim melekler (hah şimdi konuyla alaka kurabildim)...
Burda bunları konuşmakta yassah hemşerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|